Scania Torpedo

Hoewel er sinds September 2005 door Scania geen enkele T-serie meer wordt geproduceerd, kunt u nog wel een splinternieuwe T-serie kopen. Daarvoor kunt u bij ons terecht. Het oude R-type kunnen wij met gebruikmaking van originele onderdelen ombouwen naar een T-serie en vervolgens geheel naar uw wens opbouwen met diverse accessoires. Tot nu toe hebben wij op deze manier al meer dan 50 torpedo’s gebouwd.

Met de komst van de Next Gen serie van Scania is er geen einde gekomen aan de T-serie. Wij kunnen namelijk een S-serie ombouwen naar een T-serie. Hiervoor hebben wij zelf diverse onderdelen ontwikkeld, welke qua lijnvoering naadloos aansluiten op de belijning van de nieuwe cabine. De motorkap is zo ontwikkeld dat er qua elektronische opties niets verplaatst hoeft te worden en dat deze opties dus zonder uitzondering hun functie blijven behouden. Om een goede instap in de cabine mogelijke te maken, hebben wij gekozen voor drie originele instaptreden, welke zijn verwerkt in een nieuw deel van de sideskirt. Omdat de onderlijn van de cabine bij een torpedo anders is dan bij een frontstuur, hebben wij hiervoor o.a. deurverlengers ontwikkeld en doen wij aanpassingen aan de zijfenders.

Wilt u graag een Scania T-serie kopen en heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op om na te gaan wat mogelijk is.