Torpedo

Hoewel Scania compleet is gestopt met de productie van torpedo’s en Volvo geen torpedo’s levert voor de Europese markt, kunt u nog steeds gloednieuwe torpedo’s kopen. Daarvoor kunt u bij ons terecht. We kunnen zowel de Scania Next Gen S-type en de Volvo FH5 ombouwen tot torpedo’s.

Voor de productie van deze torpedo’s hebben wij zelf diverse componenten ontwikkeld, die qua lijnen naadloos aansluiten op de lijnen van de nieuwe cabine. De motorkap is zo ontwikkeld dat er qua elektronische opties niets hoeft te worden verplaatst en dat deze opties dus zonder uitzondering hun functie behouden. Om een goede instap in de cabine mogelijk te maken, hebben we gekozen voor drie originele instaptreden, die zijn verwerkt in een nieuw deel van de sideskirts. Omdat de onderlijn van de cabine bij een torpedo anders is dan bij een voorstuurtruck, hebben wij hiervoor deurverlengingen ontwikkeld en passen wij de spatborden aan.

Wilt u graag een Scania T-serie of een Volvo VT5 kopen en heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op om na te gaan wat mogelijk is.

Hieronder kunt u zien welke torpedo’s wij tot nu toe hebben gebouwd: